05 372 72 00 | info@komunalaidrija.si |

Obvestila »

torek, 10. december 2019
Obveščamo vas, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu v ulici Stanka Bloudka motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo v naslednjih ulicah: z več »
ponedeljek, 09. december 2019
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji v Gortanovi ulici, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo, in sicer v torek, 10... več »

Novice »

ponedeljek, 16. december 2019
Nadzorni svet Javnega podjetja Komunala Idrija d.o.o. je objavil Javni razpis za direktorja (m/ž) Javnega podjetja Komunala Idrija d.o.o., na katerega se lahko kandidatke in kandidati pisno... več »
torek, 03. december 2019
V izvajanje zimske službe, ki se financira iz proračuna Občine Idrija, je letos vključenih 38 podizvajalcev. Vozila in stroje za pluženje bodo ponovno... več »

Projekti »

Javno podjetje Komunala Idrija d.o.o. je bilo izbrano na javnem razpisu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije "Pilotni/demonstracijski projekti - 1. sklop: pretvorba, distribucija in upravljanje energije".Cilj projekta je učinkovito... več »

E-novice

Želite prejemati obvestila in novice v svoj elektronski predal?
Kazalo strani