05 372 72 00 | info@komunalaidrija.si |

Obvestila »

ponedeljek, 24. februar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Črnem Vrhu nad Idrijo v predelu Trebče, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo v... več »
ponedeljek, 24. februar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji, in sicer v Grilčevi ulici 22, 24, 6 in 6a, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma prekinjena... več »

Novice »

četrtek, 19. marec 2020
Komunala Idrija obvešča občanke in občane, da zbiranje komunalnih odpadkov zaenkrat poteka po ustaljenem urniku.Vse občanke in občane vljudno prosimo, da svojih vozil ne... več »
petek, 20. marec 2020
Ob razglašeni epidemiji koronavirusa je smiselno vprašanje, kako v trenutnih razmerah ravnati z uporabljenimi robčki, rokavicami in maskami za enkratno uporabo v gospodinjstvih?S... več »

Projekti »

Javno podjetje Komunala Idrija d.o.o. je bilo izbrano na javnem razpisu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije "Pilotni/demonstracijski projekti - 1. sklop: pretvorba, distribucija in upravljanje energije".Cilj projekta je učinkovito... več »

E-novice

Želite prejemati obvestila in novice v svoj elektronski predal?
Kazalo strani