05 372 72 00 | info@komunalaidrija.si |

Obvestila »

četrtek, 03. oktober 2019
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode iz sistema Črni Vrh, da je zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu možna motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo danes 3.10.2019... več »
sreda, 18. september 2019
Uporabnike pitne vode, ki se s pitno vodo oskrbujejo iz vodooskrbnega sistema v Ledinah, obveščamo, da pitne vode pred uživanjem ni več treba prekuhavati. več »

Novice »

četrtek, 10. oktober 2019
Obvezna gospodarska javna služba (GJS) ravnanja z odpadki je sestavljena iz dveh delov, in sicer zbiranja odpadkov (izvajalec Komunala Idrija d.o.o.) ter... več »
torek, 08. oktober 2019
Na včerajšnjem zasedanju je Nadzorni svet Javnega podjetja Komunala Idrija d.o.o. glasoval o imenovanju direktorja Komunale za naslednji mandat, ki se začne s 1. januarjem 2020. Ker nobeden... več »

Projekti »

Leto 2018 je Komunala Idrija zaključila v duhu stalnih izboljšav in novih ciljev za prihodnje. Z zadnjim oktobrskim dnem se je namreč iztekel projekt KOCKVA (Kompetenčni center za razvoj kadrov v vodarstvu), pri katerem je Komunala kot javno podjetje, specializirano za oskrbo s pitno... več »

E-novice

Želite prejemati obvestila in novice v svoj elektronski predal?

VREMENSKA POSTAJA VOJSKO

temperatura
vlaga
veter
zračni tlak
rosišče
padavine

Nazadnje posodobljeno:

Kazalo strani