05 372 72 00 | info@komunalaidrija.si |

Arhiv obvestil

četrtek, 28. maj 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji in sicer v ulici Pot sv. Antona, Pot v Češnjice in ulici Ivanke Ferjančič, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena... več »
četrtek, 21. maj 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Godoviču, da bo 22. maja 2020 motena oziroma občasno prekinjena oskrba s pitno med 07:45 in do 13:45 zaradi izrednih vzdrževalnih... več »
ponedeljek, 24. februar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Črnem Vrhu nad Idrijo v predelu Trebče, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo v... več »
ponedeljek, 24. februar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji, in sicer v Grilčevi ulici 22, 24, 6 in 6a, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma prekinjena... več »
sreda, 19. februar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji, in sicer v naslednjih ulicah: Pot sv. Antona, Ivanke Ferjančič, Grilčeva, IX korpusa, Nikolaja Pirnata, Ulica 1. maja, Jurija Vege... več »
torek, 18. februar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji, in sicer v naslednjih ulicah: zgornji del Gorske poti, zgornji del Triglavske ulice, zgornji del Stanka Bloudka, zgornji del... več »
ponedeljek, 17. februar 2020
Zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu je prekinjena dobava pitne vode v Idriji v Levstikovi ulici, zgornji del Gorske poti, Triglavske ulice, Hribernikove ulice in Ulice Stanka... več »
sreda, 12. februar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Godoviču v Industrijski coni, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo, in sicer v... več »
torek, 11. februar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Spodnji Idriji v Šolski in Mladinski ulici, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma prekinjena oskrba s pitno... več »
torek, 11. februar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji, in sicer v naslednjih ulicah: Čopičeva, Finžgarjeva, Mrakova, Vinka Mohoriča, Kacinova in Platiševa, da bo zaradi rednih... več »
petek, 10. januar 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji v ulicah Pot v Češnjice, Pot sv. Antona in Ivanke Ferjančič, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma... več »
torek, 10. december 2019
Obveščamo vas, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu v ulici Stanka Bloudka motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo v naslednjih ulicah: z več »
ponedeljek, 09. december 2019
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji v Gortanovi ulici, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo, in sicer v torek, 10... več »
torek, 03. december 2019
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Šolski ulici in Mladinski ulici v Spodnji Idriji, da bo zaradi izrednih del na vodovodu motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo, in sicer... več »
sreda, 27. november 2019
Uporabnike pitne vode, ki se s pitno vodo oskrbujejo iz vodooskrbnega sistema v Ledinah, obveščamo, da je mikrobiološka analiza potrdila ustreznost pitne vode. Pred uživanjem... več »
torek, 05. november 2019
Uporabnike pitne vode, ki se s pitno vodo oskrbujejo iz vodooskrbnega sistema v Ledinah, obveščamo, da morajo vodo pred uživanjem zaradi povišane motnosti preventivno prekuhati. Obvestilo... več »
četrtek, 03. oktober 2019
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode iz sistema Črni Vrh, da je zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu možna motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo danes 3.10.2019... več »
sreda, 18. september 2019
Uporabnike pitne vode, ki se s pitno vodo oskrbujejo iz vodooskrbnega sistema v Ledinah, obveščamo, da pitne vode pred uživanjem ni več treba prekuhavati. več »
ponedeljek, 16. september 2019
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji, in sicer v zgornjem delu Študentovske ulice ter v Ulici 1. maja, Jurija Vege, Wolfovo stopnišče, Nikolaja Pirnata, IX korpusa, Pot... več »
ponedeljek, 16. september 2019
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji, in sicer v zgornjih delih Triglavske ulice, Ulice Stanka Bloudka, Partizanske ulice, Levstikove ulice, Gorske poti in v Hribernikovi... več »
Kazalo strani