05 372 72 00 | info@komunalaidrija.si |

Energetika in servis

SERVISNA SLUŽBA

Nudimo vam servisno službo upravljanja in vzdrževanja kotlovnic, daljinskih toplovodnih sistemov ogrevanja ter plinskih inštalacij in naprav. Prav tako vam naša servisna služba zagotavlja manjše pa tudi večje vzdrževalne posege na različnih omrežjih in postrojenjih. Poskrbimo za vzdrževanje strojnih in elektro inštalacij v stavbah, etažnih enotah in poslovnih prostorih. V okviru vzdrževanja izvajamo še gradbeno obrtniška dela.

Naše prednosti so tradicija storitvenih dejavnosti, saj smo komunalno podjetje z več kot 50-letno tradicijo, lastni servis storitev, ki ga zagotavljamo z zaposlenimi strokovnjaki za elektroenergetsko področje, gradbeništvo, vzdrževanje in komunalno dejavnost ter visoka strokovna usposobljenost na področju priprave tehničnih rešitev, letnih in dolgoročnih planov vzdrževalnih del ter izdelava poročil.

Servisna služba z usposobljenim moštvom in potrebno opremo je za vas dosegljiva 24 ur na dan na klicni številki 051 400 700 .

DIMNIKARSKE STORITVE

Na Komunali Idrija se dimnikarska dejavnost ne izvaja več. Po novem se lahko za naročilo dimnikarskih storitev na vaših kurilnih napravah obrnete na podjetje Raufnk d.o.o., ki ima veljavno licenco za opravljanje dimnikarske dejavnosti, št. 351-382/2018, in je vpisano v evidenco dimnikarskih družb, ki jo vodi Ministrstvo za okolje in prostor RS na svoji spletni strani (tukaj). 

Zaposleni v podjetju Raufnk d.o.o. so vam na voljo preko e-naslova dimnikarstvo@amis.net. Po naročilu vas bodo v najkrajšem možnem času kontaktirali in z vami uskladili nadaljnje korake.

Kazalo strani
NULL