05 372 72 00 | info@komunalaidrija.si |

torek, 12. februar 2019

Bogatejši za tri pokale in številna nova poznanstva

S tradicionalnega zimskega športnega tekmovanja delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, ki je potekalo minulo soboto v sončni Kranjski Gori, je Komunala Idrija prinesla tri pokale. Zaposleni, ki so zastopali barve našega podjetja, so se v smučanju, sankanju in teku na smučeh pomerili s 338 tekmovalci iz 29 domačih komunalnih podjetij. V sankanju so osvojili drugo mesto, v teku na smučeh pa drugo in tretje mesto, kar je Komunalo, ki je po velikosti med manjšimi komunalnimi podjetji v Sloveniji, v skupnem seštevku pripeljalo do odličnega devetega mesta. 

Osnovni cilj zimskih komunalnih iger, ki se jih naše podjetje redno udeležuje, je skozi druženje v povezavi s športom prispevati k dvigu kakovosti dela, razvijanju delovno-ustvarjalnih sposobnosti in aktivnosti na področju komunalnih dejavnosti, izmenjavi izkušenj med zaposlenimi ter utrditvi delovnih navad, prijateljstva in medsebojnih odnosov. 

Spomnimo: Komunali Idrija je čast, da organizira zimske komunalne igre, pripadla leta 2017, ko je srečanje potekalo na smučišču Cerkno. Za letošnjo sedemnajsto izvedbo tekmovanj gre zahvala Komunali Kranjska Gora in podjetju JEKO iz Jesenic, za dobro vzdušje pa poleg tekmovalcem tudi 70 navijačem iz slovenskih komunalnih podjetij. 

Poleg štirih uradno razpisanih disciplin ‒ veleslaloma, deskanja na snegu, teka na smučeh in sankanja v mešanih parih ‒ so se udeleženci tudi letos lahko pomerili v družabnih igrah: spuščanju s poki ali pležuhi po zasneženi strmini, pikadu in nogometu z zorbi ali vlečenju vrvi. 

Vsem tekmovalcem, še zlasti našim zaposlenim, čestitamo za dosežene rezultate. 

Kazalo strani