05 372 72 00 | info@komunalaidrija.si |

torek, 08. oktober 2019

Sporočilo za javnost: javni razpis za direktorja Komunale bo ponovljen

Na včerajšnjem zasedanju je Nadzorni svet Javnega podjetja Komunala Idrija d.o.o. glasoval o imenovanju direktorja Komunale za naslednji mandat, ki se začne s 1. januarjem 2020. Ker nobeden od prijavljenih treh kandidatov ni dobil potrebne večine glasov za imenovanje, bo Javni razpis za direktorja Komunale ponovljen.

---

Nadzorni svet Javnega podjetja Komunala Idrija d.o.o. je zasedal v ponedeljek, 7. 10. 2019, in po glasovanju o imenovanju direktorja za naslednji mandat, ki se začne 1. 1. 2020, sprejel naslednjo odločitev: Po ugotovitvi rezultatov glasovanja o imenovanju prijavljenih kandidatov za direktorja se ugotovi, da noben kandidat ni dobil potrebne večine glasov za imenovanje, zato je Nadzorni svet sprejel naslednja sklepa:

1. Javni razpis za direktorja Javnega podjetja Komunala Idrija d.o.o., številka 010/NS/2019, ki je bil dne 9. 8. 2019 objavljen v Uradnem listu RS št. 50/2019 in na spletni strani Javnega podjetja Komunala Idrija d.o.o., je neuspešno zaključen.

2. Javni razpis za direktorja Javnega podjetja Komunala Idrija d.o.o. se ponovi.

Predsednica NS

Danica Kržišnik