05 372 72 00 | info@komunalaidrija.si |

četrtek, 17. junij 2021

ZAČASNA PREKINITEV ODVOZA KOSOVNIH ODPADKOV

Vse uporabnike naših storitev obveščamo, da je JP Voka Snaga d.o.o., ki je pooblaščeni prevzemnik kosovnih odpadkov z našega območja, zaradi večje tehnološke okvare v regijskem centru za ravnanje z odpadki, za čas od sredine junija do konca avgusta 2021, napovedala popolno ustavitev prevzemanja kosovnih odpadkov.

Zaradi navedenega bomo prilagodili tudi izvajanje naših storitev prevzema teh odpadkov. Vsa naročila za odvoz kosovnih odpadkov, prejeta do 10.  6. 2021, bomo tudi izvedli. Od 14. 6. 2021 do konca avgusta 2021 (oziroma do preklica) odvozov ne bomo izvajali. Uporabniki lahko še do 18 .6. 2021 kosovne odpadke sami pripeljete na Zbirni center Ljubevč. Po tem datumu kosovnih odpadkov tudi v Zbirnem centru Ljubevč ne bomo mogli več prevzemati.

V ZC lahko občani še vedno pripeljejo in oddajo izrabljeno električno elektronsko opremo ter male in velike gospodinjske električne aparate, 
vse vrste lesenih izdelkov, ter lesenega pohištva brez oblazinjenja in vzmetnic, kovinsko opremo in predmete iz kovin in stekla brez primesi umetnih materialov.

V imenu koncesionarja JP Voka Snaga d.o.o. se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Kazalo strani