05 372 72 00 | info@komunalaidrija.si |

Arhiv obvestil

petek, 07. maj 2021
Spoštovani uporabniki. Izvedena je bila prva faza nadgradnje filtriranja pitne vode na sistemu Ledine. Ker se dela izvaja na delujočem sistemu, preventivno izdajamo ukrep prekuhavanja pitne vode... več »
petek, 07. maj 2021
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji v Čopičevi, Finžgarjevi, Mrakovi ulici, ulici Vinka Mohoriča, Kacinovi in Platiševi ulici, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del... več »
ponedeljek, 22. marec 2021
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji in sicer v naslednjih ulicah: Pot sv. Antona 1, IX korpusa, Nikolaja Pirnata, Ulica1. maja, Jurija Vege, Wolfovo stopnišče in... več »
torek, 09. marec 2021
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji in sicer v naslednjih ulicah: Čopičeva, Finžgarjeva, Mrakova, Vinka Mohorič, Kacinova in Platiševa, da bo zaradi rednih... več »
sreda, 10. februar 2021
Zaradi nepredvidene večje okvare smetarskega vozila se lahko zgodi, da bodo komunalni odpadki pobrani z zamikom, v primerjavi z načrtom, ki smo ga predvideli v letnem koledarju. več »
petek, 05. februar 2021
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Spodnji Idriji in Spodnji Kanomlji, da bo zaradi izpiranja omrežja motena, oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo in sicer v petek 5... več »
torek, 19. januar 2021
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji in sicer v naslednjih ulicah: Pot v češnjice, Pot sv. Antona, in Ulica Ivanke Ferjančič, da bo zaradi rednih... več »
torek, 19. januar 2021
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji in sicer v naslednjih ulicah: zgornji del Ulica 1. maja in Gortanova, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodu motena... več »
petek, 11. december 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji in sicer v naslednjih ulicah: Čopičeva in Finžgarjeva ulica, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena... več »
petek, 11. december 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Spodnji Idriji in Spodnji Kanomlji in sicer v naslednjih ulicah: Slovenska cesta, Tolminska cesta, Spodnja Kanomlja (Apurn) in Na... več »
sreda, 02. december 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v  Spodnji Idriji in sicer v naslednjih naslovih: Šolska ulica 13, 15 in 17, ter Mladinska ulica 1, 3 in 5, da bo zaradi... več »
četrtek, 26. november 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji in sicer v naslednjih ulicah: zgornji del Triglavske ulice, zgornji del Stanka Bloudka, zgornji del Partizanske ulice... več »
sreda, 18. november 2020
Objavljamo razpis za prosto delovno mesto: Komunalni delavec - II - M/ŽPodrobnosti razpisa najdete tukaj.  več »
petek, 06. november 2020
AKCIJA ZBIRANJA NEVARNIH ODPADKOV 2020Organizira Komunala d.o.o. Idrija skupaj z izbranim pooblaščenim prevzemnikom EKOREL... več »
sreda, 04. november 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode na Vojskem, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo v četrtek, 5. novembra med 8. in... več »
petek, 30. oktober 2020
Uporabnike, ki se s pitno vodo oskrbujejo iz sistema Ledine obveščamo, da je analiza potrdila skladnost pitne vode in je pred uživanjem ni potrebno prekuhavati. Hvala za... več »
torek, 20. oktober 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike priklopljene na vodooskrbni sistem Ledine, da bo danes, 20.10.2020 od 22. do 2. ure motena oskrba s pitno vodo, zaradi izrednih vzdrževalnih... več »
torek, 20. oktober 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v centru Godoviča, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena, oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo danes, 20. 10. 2020... več »
ponedeljek, 05. oktober 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode, ki se s pitno vodo oskrbujejo iz vodooskrbnega sistema v Ledinah, da je zaradi povišane motnosti vodo pred uživanjem potrebno obvezno... več »
četrtek, 01. oktober 2020
Komunala Idrija obvešča uporabnike pitne vode v Idriji v Kobalovi ulici in Za gradom, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del na vodovodu motena oziroma občasno prekinjena oskrba s pitno vodo... več »
Kazalo strani